Breukelen aan de Vecht (korte route)

woensdag 6 juli 2022

 
Inschrijfperiode
vrijdag 3 juni 2022 t/m donderdag 30 juni 2022
Aantal deelnemers
maximaal 18
 

Woensdagmiddag 6 juli: toertocht Breukelen

Woensdg 6 juli zijn we te gast bij roeivereniging Het Galjoen. We roeien in C boten  over de prachtige Vecht langs buitenhuizen en theekoepels en kastelen naar Loenen.  Daar gaan we aan wal voor thee en ( zelfgebakken) lekkers. Na een korte pauze keren we weer terug naar het Galjoen. breukelen

De tocht die we deze middag gaan maken is korter dan andere toertochten en is daarom ook erg geschikt voor leden die net zijn afgeroeid. Leuk om eens op ander roeiwater te roeien en te sturen.  We komen een paar bruggen tegen, soms wat mede watergebruikers en soms wat smaller roeiwater. Het is daarmee een goede kennismaking met toertochten. Natuurlijk stappen er ook ervaren roeiers mee in de boot. Een aanrader dus.

Het Galjoen is een  kleine pittoreske roeivereniging  in het oude botenhuis van kasteel Nijenrode in Breukelen.  De vereniging is opgericht in 1946 als studenten roei- en zeilvereniging. In 1993 is de vereniging opengesteld voor niet-studenten. Het botenhuis is een rijksmonument. Gebouwd op palen in de Vecht tussen Breukelen en Maarssen.

Aantal plaatsen: 18                        

Afstand: 20 km

Vertrek Hemus :  13.00                                

Terugkomst Hemus 18.30

De kosten voor deze tocht zijn geraamd op 20 euro

Organisatie toertocht Breukelen:

Lia Schreurs:  85sruerhcsail.[antispam].@gmail.com mob: 0640924758

Agnes Kemperman:  namrepmek.senga.[antispam].@gmail.com mob:0644910565

 

 Betaling:

De kosten voor de toertocht zijn gebaseerd op een schatting van de daadwerkelijk te maken kosten.

Het inschrijfgeld wordt in twee delen van je bankrekeningnummer geïncasseerd door de penningmeester van Hemus. Na aanmelding betaal je 10 euro aanbetalingskosten. Dit bedrag wordt bij annulering van de toertocht niet teruggestort. Na afloop van de tocht betaal je het restbedrag op basis van nacalculatie van de gemaakte kosten. Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

 

Annuleren:

Mocht je toch niet mee kunnen met de toertocht, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de organisators van de betreffende toertocht. Probeer ook zelf een vervanger te regelen. Met name als je kort van tevoren annuleert. Dan is er door de organisatie namelijk al een plaatsje voor je gereserveerd in een auto en in een roeiboot.