Den Haag/Delft (30 km)

donderdag 22 juni 2023

 
Tijd
9:15 tot 18:00 uur
Inschrijfperiode
zaterdag 1 april 2023 t/m donderdag 15 juni 2023
Locatie
RV Laak Den Haag
Aantal deelnemers
maximaal 20
Aantal beschikbare plaatsen
8
 

 

Westland toertocht Den Haag/Delft donderdag 22 juni

haagse-bluf-route 2Een leuke tocht langs de rand van authentiek Den Haag -“O O Den Haag, mooie stad achter de duinen …” – door het verrassende Westland en de historische polder in Delfland. En in Voorburg komen we langs de historische buitenplaats van Constantijn en Christiaan Huygens.

Je roeit rond 30 km door het authentieke Moerwijk, het schitterende Westland, de brugwachter van Schipluiden en de historische buitenplaats Hofwijck in Voorburg.

 

De route is uitdagend. Roeiers en stuur dienen daarom goed op elkaar ingespeeld te zijn. Er is een lange smalle vaart waar je moet ‘pieterburen’. Er zijn veel lage bruggen. Let altijd goed op de hoogte. Minder vaart; leg eventueel de boot stil; ga liggend (niet bukkend) onder lage bruggen door; zorg dat de stuur onderuit kan liggen en wacht op het commando van de stuur voordat je je hoofd weer omhoog steekt. Er staan op onverwachte plekken palen en dukdalven in het water. U bent niet alleen op het water, let goed op ander verkeer en neem geen voorrang. Minder vaart bij kruisingen, bochten en bruggen en laat de boeg meekijken naar kruisend verkeer.

 

Startpunt is roeivereniging De Laak in Den Haag.

https://hbm.rvdelaak.nl. We roeien deels de route van de De Haegsche Bluf Marathon Deze is 54 km dus korten we deze in door bij 13 naar punt 26 te gaan of iets langer van 13 naar 24 te roeien. 

 

Boten:

We roeien met 5 wherries dus er kunnen maximaal 20 roeiers mee.haagse-bluf

 

Kosten:

De prijs EUR 28,-  is inclusief boothuur, koffie/thee en reiskosten.

We kunnen afspreken nog gezamenlijk iets te eten voor we afreizen naar Amersfoort. De indeling auto's kunnen we hierop aanpassen.

 

 

Deelnemers:

Minimaal 8 en maximaal 20 deelnemers

inschrijving sluit 15 juni 2023

Vertrek donderdag 9:15 uur

Terug is afhankelijk van eten of direct terugrijden.

 

 Inschrijven  of  Uitschrijven  gaat via de rode knoppen onderaan deze pagina. En je hebt de inloggegevens van het afschrijfboek nodig.

Klik op de één van de knoppen.

Als je nog niet bent ingelogd in het afschrijfboek dan krijg je eerst de vraag om in te loggen bij e-captain. Dit is gelijk aan je aanmelding bij het afschrijfboek.

 

Let op: Binnen een paar minuten nadat je de inschrijving of uitschrijving hebt bevestigd ontvang je een mail met de bevestiging.

Het kan zijn dat deze bevestiging in de Spambox terecht komt. Heb je geen bevestiging ontvangen kijk dan eerst in je spambox!

 

Betaling:

De kosten voor de toertocht zijn gebaseerd op een schatting van de daadwerkelijk te maken kosten.

Het inschrijfgeld wordt in twee delen van je bankrekeningnummer geïncasseerd door de penningmeester van Hemus. Na aanmelding betaal je 10 euro aanbetalingskosten. Dit bedrag wordt bij annulering van de toertocht niet teruggestort. Na afloop van de tocht betaal je het restbedrag op basis van nacalculatie van de gemaakte kosten. Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

 

Annuleren:

Mocht je toch niet mee kunnen met de toertocht, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de organisators van de betreffende toertocht. Probeer ook zelf een vervanger te regelen. Met name als je kort van tevoren annuleert. Dan is er door de organisatie namelijk al een plaatsje voor je gereserveerd in een auto en in een roeiboot.

 

 

Inschrijven