RS-instructie ongestuurd roeien vanaf

zaterdag 2 september 2023

 
Tijd
14:00 tot 16:30 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 4 juli 2023 t/m zondag 31 december 2023
Locatie
Hemus: de Villa van de Watersport
 

Inschrijving: het hele jaar door. 

Met ingang van 1-1-24 is voor het roeien op boeg in een ongestuurde 3p of 4p boot de aantekening “ongestuurd” verplicht. Deze aantekening wordt afgegeven door de afroeicommissie. De roeischool faciliteert vanaf 2 september instructiemiddagen, voorafgaand aan het afleggen van de vaardigheidsproef. 

Roeiers die weinig ervaring hebben met op boeg roeien van een ongestuurde 3 en 4 kunnen zich aanmelden voor de instructiemiddag. Hierna volgt een periode van 3 maanden om ervaring op te doen, waarna aanmelding voor de proef volgt. Roeiers die hiermee al veel ervaring hebben (bv. zij-instromers) kunnen zich rechtstreeks aanmelden voor de vaardigheidsproef.

Meld je aan voor een instructie met je eigen ploeg. Geef de namen door van alle ploegleden. Eén aanmelding per ploeg volstaat, Bepaal (in overleg met de roeischool) welke zaterdagmiddag de instructie gaat plaats vinden. Zorg voor voldoende bootvulling, ook wanneer niet iedereen uiteindelijk de vaardigheidsproef wil gaan doen en zorg voor het afschrijven van de boot. 

 

 

 

Inschrijven