'de Meijetocht’ vanuit Woerden (35 km)

donderdag 23 mei 2024

 
Tijd
09:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 19 februari 2024 t/m zaterdag 11 mei 2024
Locatie
RV kdrzv.nl
Aantal deelnemers
maximaal 18
Aantal beschikbare plaatsen
10
 

Meijetocht donderdag 23 mei 2024

Vanuit de kleine, maar gezellige roeivereniging ‘de Krom’ in Woerden stappen we in C 4 + boten en wherry’s, om via de Oude Rijn via Bodegraven te roeien naar Ziendesluis.

woerden-1

Via het mooie veengebied van de Meije gaan we naar de Woerdense Verlaat, waar we eventueel kunnen aanleggen. Van daaruit vervolgen we onze tocht naar de Krom.

Het is een pittige tocht met smalle bruggen en mogelijk een drukke sluis. Moeilijkheidsgraad 4, voor ervaren roeiers en stuurlieden, totale afstand 35 km.

woerden-2

Maximaal aantal deelnemers 18 personen.

 

Kosten van de tocht is begroot op €20 per persoon.

 

Organisatie toertocht De Meije:

Eugenie

Marieke   >mobiel 06-40 57 55 07 

 

 Inschrijven  of  Uitschrijven  gaat via de rode knoppen onderaan deze pagina. En je hebt de inloggegevens van het afschrijfboek nodig.

Klik op de één van de knoppen.

Als je nog niet bent ingelogd in het afschrijfboek dan krijg je eerst de vraag om in te loggen bij e-captain. Dit is gelijk aan je aanmelding bij het afschrijfboek.

 

Let op: Binnen een paar minuten nadat je de inschrijving of uitschrijving hebt bevestigd ontvang je een mail met de bevestiging.

Het kan zijn dat deze bevestiging in de Spambox terecht komt. Heb je geen bevestiging ontvangen kijk dan eerst in je spambox!

 

Betaling:

De kosten voor de toertocht zijn gebaseerd op een schatting van de daadwerkelijk te maken kosten.

Het inschrijfgeld wordt in twee delen van je bankrekeningnummer geïncasseerd door de penningmeester van Hemus. Na aanmelding betaal je 10 euro aanbetalingskosten. Dit bedrag wordt bij annulering van de toertocht niet teruggestort. Na afloop van de tocht betaal je het restbedrag op basis van nacalculatie van de gemaakte kosten. Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

 

Annuleren:

Mocht je toch niet mee kunnen met de toertocht, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de organisators van de betreffende toertocht. Probeer ook zelf een vervanger te regelen. Met name als je kort van tevoren annuleert. Dan is er door de organisatie namelijk al een plaatsje voor je gereserveerd in een auto en in een roeiboot.

 

 

Inschrijven