Toertocht Raboes

zondag 27 maart 2022

 
Tijd
09:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 25 februari 2022 t/m vrijdag 25 maart 2022
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 26 maart 2022
Locatie
De Villa Huis van de Watersport
Aantal deelnemers
maximaal 28
Aantal beschikbare plaatsen
9
 

raboes-logo

Toertocht Raboes.

 

Corona is zo goed als voorbij dus kunnen we het toerseizoen openen met de tocht naar het Raboes. De Raboes toertocht is een toertocht die elk lid van Hemus op zijn minst één en liefst meerdere malen moet hebben gemaakt. Want tot Baarn kennen we het wel, maar wat voor moois is er nog te zien voorbij de brug van de A1? eemlint

 

Inschrijven of uitschrijven gaat via de knop onderaan deze pagina. Klik op de link Inschrijven of Uitschrijven, je krijgt dan eerst de vraag om in te loggen bij e-captain. Dit is gelijk aan je aanmelde bij het afschrijfboek.

 

We verzamelen om 9:00 bij Hemus en varen met een groot aantal boten richting het Raboes, tot bijna aan de monding van de Eem.


Het is vanaf Hemus zo'n 16 km varen naar 't Raboes; enkele reis, we gaan ook weer terug natuurlijk en dan zie je de mooie afwisseling in landschap en omgeving opnieuw vanuit een geheel ander perspectief.

 

Deelnemers zorgen zelf voor proviand en drinken voor onderweg. Wij zorgen voor de koffie en de thee.

 

Organisatie van deze toertocht is in handen van José en Eugenie. Je kunt hun bereiken op onderstaande 06-nummers en email-adressen.

José van Renswoude tel: 06-51 65 18 07, email: renswoudej@gmail.com.

Eugenie Collard tel: 06-20 93 76 65, email: efrcollard@gmail.com

 

Let op: Binnen een paar minuten nadat je de inschrijving of uitschrijving hebt bevestigd ontvang je een mail met de bevestiging.

Het kan zijn dat deze bevestiging in de Spambox terecht komt. Heb je geen bevestiging ontvangen kijk dan eerst in je spambox!