Ouderkerk-Bijlmermeer Geintocht 29 km

woensdag 15 juni 2022

 
Inschrijfperiode
donderdag 12 mei 2022 t/m woensdag 8 juni 2022
Aantal deelnemers
maximaal 20
Aantal beschikbare plaatsen
16
 

Toertocht Ouderkerk- Bijlmermeer 

Op woensdag 15 juni zijn we te gast bij RV Willem3. RV Willem III is een van de grootste en oudste roeiverenigingen in Nederland. Zij is gelegen aan de zuidkant van Amsterdam, aan de oever van de Amstel tussen de Utrechtsebrug en de Rozenoordbrug. De vereniging heeft ook trainingsfaciliteiten bij de Bosbaan, de wedstrijdbaan aan de zuidwestkant van Amsterdam. Willem III organiseert jaarlijks samen met de ARB de Head of the River Amstel-wedstrijd.

oudekerk-ad-amstel

 

Geintocht, 29km

De Geintocht gaat vanaf Willem III via de Weespertrekvaart, de Gaasp en het mooie riviertje het Gein naar Abcoude. Via het Abcoudermeer en Ouderkerk aan de Amstel kom je weer terug op de Amstel. In Diemen zijn 2 lage bruggen, je kunt er onderdoor of je kunt bellen voor brugbediening. In Abcoude is een smalle doorvaart (het Nauwe Gein, tussen de bebouwing van Abcoude door, doorvaartbreedte maximaal 2,95m) waar we een eindje moeten peddelen of langepieren. De Dorpsbrug in Abcoude is erg laag en moet wellicht open.

 

Heb je zin om mee te gaan, geef je dan op via onderstaande knop.

Wij nodigen je dan ook van harte uit om mee te gaan roeien in dit mooie natuurgebied. Wij verzamelen om 9.00 uur bij Hemus, waarna wij vertrekken naar Amsterdam. Daar drinken wij koffie en stappen in de boten (wherries). Tijdens de tocht picknicken wij (eigen lunch meenemen!). Rond 16.30 uur hopen wij terug bij de roeivereniging te zijn. Verwachte aankomsttijd in Amersfoort: tussen 18:00-18.30 uur. Kosten van deze tocht: € 24.00 p.p.

 

Tot dan,

 

Reinand van der Woerd e-mail: dreowdvr.[antispam].@outlook.com tel 06-203 267 98

Teja Feith e-mail: htieft.[antispam].@me.com tel 06-440 723 24

 

Betaling:

De kosten voor de toertocht zijn gebaseerd op een schatting van de daadwerkelijk te maken kosten.

Het inschrijfgeld wordt in twee delen van je bankrekeningnummer geïncasseerd door de penningmeester van Hemus. Na aanmelding betaal je 10 euro aanbetalingskosten. Dit bedrag wordt bij annulering van de toertocht niet teruggestort. Na afloop van de tocht betaal je het restbedrag op basis van nacalculatie van de gemaakte kosten. Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

 

Annuleren:

Mocht je toch niet mee kunnen met de toertocht, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de organisators van de betreffende toertocht. Probeer ook zelf een vervanger te regelen. Met name als je kort van tevoren annuleert. Dan is er door de organisatie namelijk al een plaatsje voor je gereserveerd in een auto en in een roeiboot.

 

Als je wilt annuleren betaal je voor 08-06-2022 €10 na die datum betaal je € 24.