Kampen

woensdag 20 juli 2022

 
Inschrijfperiode
vrijdag 13 mei 2022 t/m woensdag 13 juli 2022
Aantal deelnemers
maximaal 13
 

Toertocht Kampen

De Kamper Roeivereniging De IJssel is een relatief kleine roeivereniging met zo'n 100 leden. De roeivereniging ligt met hun clubhuis direct aan het Ganzendiep.

Dit prachtige vaarwater - zonder stroming - heeft een directe verbinding met het Zwarte Meer. Wij vertrekken via het Ganzendiep naar het Zwarte Water en maken

een toertocht van ongeveer 25 kilometer.images-deijsselkampen

 

Tijdens de tocht genieten we van het landschap en passeren we slechts eenmaal een brug. Onderweg stoppen we voor een picknick. Dus neem voldoende water en

proviand mee voor tijdens de tocht.

We roeien in C-materiaal. Er zijn twee C4-en en er is een C1 boot voor ons beschikbaar. Dat betekent ruimte voor 13 personen.

 

Heb je zin om mee te gaan, klik dan op de inschrijfknop. Verdere informatie volgt dan vanzelf.

kampen

Maximaal een week van te voren krijg je de detail informatie per mail toegestuurd.

 

 

Betaling:

De kosten voor de toertocht zijn gebaseerd op een schatting van de daadwerkelijk te maken kosten en bedragen ongeveer € 20.

Het inschrijfgeld wordt in twee delen van je bankrekeningnummer geïncasseerd door de penningmeester van Hemus. Direct na aanmelding betaal je 10 euro aanbetalingskosten. Dit bedrag wordt bij annulering van de toertocht niet teruggestort. Na afloop van de tocht betaal je het restbedrag op basis van nacalculatie van de gemaakte kosten. Chauffeurs ontvangen een onkostenvergoeding voor de gereden kilometers.

 

Annuleren:

Mocht je toch niet mee kunnen met de toertocht, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de organisators van de betreffende toertocht. Probeer ook zelf een vervanger te regelen. Met name als je kort van tevoren annuleert. Dan is er door de organisatie namelijk al een plaatsje voor je gereserveerd in een auto en in een roeiboot.